Riittääkö sinulla ajatuksia omaan podcastiin, mutta editointi tuntuu vaikealta?

Olet saattanut kokeilla podcastin tekemistä kokonaan itse, mutta toisinaan lopputuloksessa räjähtää korville ja välillä puhe on niin hiljaisella, että äänenvoimakkuutta joutuu itse säätämään jatkuvasti. Aika kuluu säätämiseen ja vaikeiden termien opetteluun. Lopulta olet aivan solmussa editoimisen kanssa.

Nyt podcastin aloittaminen on helpompaa kuin koskaan, sillä sinun tarvitsee vain äänittää jakso ja minä hoidan editoinnin. Lopputuloksena saat valmiin jakson, johon on lisätty haluamasi tunnusmusiikit ja jota on miellyttävä kuunnella.

Tämä palvelu sopii sinulle, joka haluat viestiä ihmisille äänen avulla. Podcastien suosio on kovassa nousussa ja niitä on helppo kuunnella esimerkiksi työmatkoilla ja kotiaskareita tehdessä, joten podcastin avulla voit viestiä ihmisille tehokkaasti myös silloin, kun videoiden katsominen on hankalaa.

Podcast-editointi

Alk. 147€ + alv 24%
  • Täytesanojen ja tarpeettomien taukojen poistaminen
  • Alku- ja loppumusiikin lisääminen
  • Äänet kuntoon
  • Pituus max. 45 minuuttia

Jäikö jokin askarruttamaan?

Jos et ole varma, kumpi palveluista sopii sinulle tai tarpeesi poikkeaa yllä olevista palveluista, niin varaa aika ilmaiseen viestintävarttiin ja katsotaan juuri sinulle sopiva paketti!