Palvelut

Videoiden editointi

Tarvitsetko videosisältöä yrityksesi sosiaaliseen mediaan tai Youtube-kanavalle, mutta et tiedä miten saisit videoista juuri oikeanlaisia?

Videoiden tekeminen yrityksellesi onnistuu helposti ja vaivattomasti ilman tuntikausien tutoriaalien selaamista. Jos haluat selvittää, mikä voisi sopia juuri sinulle, niin varaa aika ilmaiseen viestintävarttiin.

Täältä löydät tietoa videoiden editointipalvelusta. Tämän palvelun avulla saamme nivottua jopa kännykkäkameralla kuvatuista videopätkistä sujuvasti eteenpäin soljuvan videon, joka kertoo haluamasi asian katsojalle helposti ymmärrettävässä muodossa.

Ulkoistamalla videoiden editointiin liittyvät asiat säästät aikaasi ja hermojasi. Sinun tarvitsee vain kuvata tarvittu videomateriaali, toimittaa se minulle ja lopputuloksena saat valmiin videon käytettäväksi valituissa paikoissa.

Podcast-editointi

Riittääkö sinulla ajatuksia omaan podcastiin, mutta editointi tuntuu vaikealta?

Olet saattanut kokeilla podcastin tekemistä kokonaan itse, mutta välillä musiikki räjähtää korville ja välillä puhe on niin hiljaisella, että äänenvoimakkuutta joutuu itse säätämään jatkuvasti. Aika kuluu vaikeiden termien opetteluun ja lopulta olet aivan solmussa editoimisen kanssa.

Nyt podcastin aloittaminen on helpompaa kuin koskaan, sillä sinun tarvitsee vain äänittää jakso ja minä hoidan editoinnin. Lopputuloksena saat valmiin jakson, johon on lisätty haluamasi tunnusmusiikit ja jota on miellyttävä kuunnella.

Lue lisää palvelusta täältä!