Kuka olen?

Olen Susanna, Videosi.fi-yrityksen perustaja ja videointoilija. Autan yrittäjiä saamaan lisää asiakkaita videoiden avulla.

Haluan auttaa sinua tekemään sellaista sisältöä, joka kuvastaa juuri sinun yritystäsi haluamallasi tavalla. Video sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten esimerkiksi asiakaskokemusten, palveluiden tai tuotteiden esittelyyn ja vaikka käyttöohjeeseen.

Tehtyäni töitä videoiden parissa useamman yrityksen kanssa menestyksekkäästi olen varma, että myös sinun yrityksesi tarina ansaitsee tulla esille videon avulla.

Huomaat palveluitani käyttäessäsi, että

  • Laadukkaiden videoiden tekeminen on helppoa. Nykyään puhelimissa on niin hyvä kamera, että sillä pystyy kuvaamaan hyvää videota ja niille on tarjolla myös hyviä mikrofoneja. Et siis tarvitse tuhansien eurojen kalustoa päästäksesi alkuun videoilla viestimisessä.
  • Hyvä video jättää kuulijaan ja katsojaan positiivisen muistijäljen, jonka avulla saat lisää asiakkaita. On kuitenkin työlästä etsiä kaikki videoiden tekemiseen tarvittava tieto ja opiskella sitä itse. Sen vuoksi autan sinua varmistamaan, että ihmiset muistavat sinut positiivisesti ja neuvon kädestä pitäen videoiden tekemisessä.
  • Vaikuttava viestintä videolla on vaivatonta. Tavoitteeni on tuoda videosisällöt helpommaksi ja mahdolliseksi yhä useammalle. Olet tehnyt yrityksesi eteen paljon töitä ja se ansaitsee loistaa liikkuvan kuvan ja äänen avulla!

Haluaisitko jutella lisää siitä, miten saisit juuri sellaisia videoita kuin haluat ilman tuntikausien opettelua?

Kiinnostuin media-alasta ammattikoulun aikana, jolloin pääsin ensimmäistä kertaa koskemaan ihan oikeaan videokameraan. Se hetki oli jännittävä, sillä olin kuvannut aiemmin vain lyhyitä pätkiä vanhalla digikameralla.

Innostuin kuvaamisesta paljon ja lopulta kuvasimme ja editoimme kavereiden kanssa videoita myös vapaa-ajalla. Nuo videot ovat yhä tallessa ja niitä katsellessa on hauska palata ajassa taaksepäin ja muistella niitä aikoja.

Ymmärsin, miten hienosti videoilla saa talteen erilaisia tilanteita, joista tulee myöhemmin hyviä muistoja. Mietin silloin, että olisipa mahdollisimman monella mahdollisuus tehdä videoita ja hyödyntää niitä omassa toiminnassaan videoiden täyttämässä nykymaailmassa.

Tästä sai alkunsa Videosi.fi