Kuka olen?

Olen Susanna, Videosi.fi-yrityksen perustaja ja videointoilija. Autan yrittäjiä saamaan lisää asiakkaita videoiden ja podcastien avulla.

Haluan auttaa sinua tekemään sellaista sisältöä, joka kuvastaa juuri sinun yritystäsi haluamallasi tavalla. Video sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten esimerkiksi asiakaskokemusten, palveluiden tai tuotteiden esittelyyn ja vaikka käyttöohjeeseen. Podcastin avulla viestit ihmisille myös silloin, kun he ovat esimerkiksi kotiaskareiden parissa ja haluavat kuunnella samalla jotain.

Huomaat palveluitani käyttäessäsi, että

  • Laadukkaiden videoiden tai podcastien tekeminen on helppoa. Nykyään puhelimissa on niin hyvä kamera, että sillä pystyy kuvaamaan hyvää videota ja niille on tarjolla myös hyviä mikrofoneja. Et siis tarvitse tuhansien eurojen kalustoa päästäksesi alkuun videoilla tai podcasteilla viestimisessä.
  • Hyvä video tai podcast jättää kuulijaan ja katsojaan positiivisen muistijäljen, jonka avulla saat lisää asiakkaita. Editointivaihe voi kuitenkin viedä paljon aikaa ja huonolaatuinen video tai podcast saattaa karkottaa katsojan tai kuulijan muualle. Autan sinua varmistamaan, että ihmiset muistavat sinut ja yrityksesi positiivisesti.
  • Vaikuttava viestintä videolla tai podcastilla on vaivatonta. Tavoitteeni on tuoda video- ja podcast-sisällöt helpommaksi ja mahdolliseksi yhä useammalle. Olet tehnyt yrityksesi eteen paljon töitä ja se ansaitsee loistaa liikkuvan kuvan ja äänen avulla!

Haluaisitko jutella lisää siitä, miten saisit juuri sellaisia videoita tai podcasteja kuin haluat ilman tuntikausien opettelua?

Kiinnostuin media-alasta ammattikoulun aikana, jolloin pääsin ensimmäistä kertaa koskemaan ihan oikeaan videokameraan. Se hetki oli jännittävä, sillä olin kuvannut aiemmin vain lyhyitä pätkiä vanhalla digikameralla.

Innostuin kuvaamisesta paljon ja lopulta kuvasimme ja editoimme kavereiden kanssa videoita myös vapaa-ajalla. Nuo videot ovat yhä tallessa ja niitä katsellessa on hauska palata ajassa taaksepäin ja muistella niitä aikoja.

Ymmärsin, miten hienosti videoilla saa talteen erilaisia tilanteita, joista tulee myöhemmin hyviä muistoja. Mietin silloin, että olisipa mahdollisimman monella mahdollisuus tehdä videoita ja hyödyntää niitä omassa toiminnassaan videoiden täyttämässä nykymaailmassa.

Tästä sai alkunsa Videosi.fi